Trainingen, workshops & lezingen

Deur 2 koppelt kennis van de positieve psychologie en inzichten uit bedrijfseconomische studies rondom werkgeluk aan persoonsgerichte ontwikkelprogramma’s en workshops. De werker zelf staat daarin centraal. Gelukkiger werken kun je immers niet opdringen. Het is iets dat een organisatie kan helpen mogelijk te maken en ook iets om als medewerker zelf in te investeren! Een medewerker die zo aan de slag gaat om zelf gelukkiger te kunnen werken, wordt een job crafter, of in het Nederlands, een baanboetseerder genoemd.

Deur 2 is gespecialiseerd in de begeleiding van job crafting en helpt daarmee professionals gelukkiger en succesvoller te zijn in hun werk. Een voorbeeld hiervan is de training ‘Job Crafting’ die de passende ondertitel “Vergroot je werkgeluk, verbeter je prestaties”  heeft meegekregen. Deze training bestaat uit een aantal vaste onderdelen en kan indien gewenst ook worden gecombineerd met teamcoaching. Lees hier meer over deze training.

Naast de training ‘Job Crafting’ verzorgen we diverse workshops en lezingen rondom de thema’s werkgeluk en persoonlijke ontwikkeling.

Bent u geïnteresseerd in een training, workshop of een lezing neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. We kunnen trainingen, workshops en lezingen ook volledig ontwerpen naar de specifieke behoefte van uw organisatie.

Ben je als medewerker zelf op zoek naar begeleiding om (weer) gelukkiger te werken, kijk dan eens bij coaching of vraag naar een training met open inschrijving.