Trainingen, workshops & lezingen

Maatwerk (diverse trainingsonderwerpen)
Incompany trainingen kunnen volledig ontworpen worden naar de specifieke behoefte van de organisatie. Een combinatie met teamcoaching en/of toepassing van ‘appreciative inquiry’ is daarbij ook een mogelijkheid.

Invloed op werkbeleving
Wilt u zich specifiek richten op een betere werkbeleving of een beter werkklimaat? Deur 2 is gespecialiseerd in invloed op werkbeleving. We koppelen kennis van de positieve psychologie en inzichten uit bedrijfseconomische studies rondom werkgeluk aan persoonsgerichte ontwikkelprogramma’s en workshops.  De werker zelf staat daarin centraal. Gelukkiger werken kun je immers niet opdringen. Het is iets dat een organisatie kan helpen mogelijk te maken en ook iets om als medewerker zelf in te investeren! Een medewerker die zo aan de slag gaat om zelf gelukkiger te kunnen werken, wordt een job crafter, of in het Nederlands, een baanboetseerder genoemd.

workshop of training in ‘Job crafting’
Deur 2 is gespecialiseerd in de begeleiding van job crafting en helpt daarmee professionals gelukkiger en succesvoller te zijn in hun werk.
– Lees hier meer over de workshops ‘Job crafting’.
– Liever een uitgebreider begeleidingsprogramma? Hier vind je meer informatie over het meerdaagse programma.

Bent u geïnteresseerd in een training, workshop of een lezing neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. We kunnen trainingen, workshops en lezingen ook volledig ontwerpen naar de specifieke behoefte van uw organisatie.

Ben je als medewerker zelf op zoek naar begeleiding om (weer) gelukkiger te werken, kijk dan eens bij coaching of vraag naar een training met open inschrijving.