pay it forward sparringssessie

PIF
De term pay it forward ken je misschien nog wel van de gelijknamige Hollywood film met Haley Joel Osment (dat jochie dat ook in the Sixth sense zat) in de hoofdrol. Het is geen waargebeurd verhaal, maar het is wel een inspirerend idee. Je geeft iets weg zonder daar iets voor jezelf voor terug te willen. In plaats daarvan vraag je de ander ook iets vriendelijks voor een ander te doen. En die vraagt aan die persoon hetzelfde etcetera. Zo wordt er steeds een vriendelijk actie doorgegeven. En dat goed kunnen doen maakt niet alleen de ander gelukkiger, maar ook de gever.

DEUR 2 wil mensen gelukkiger maken in hun werk en daar past dit pay it forward principe prachtig bij. Daarom stel ik per maand een aantal sparringssessies op pay it forward basis beschikbaar. Een sparringssessie is een eenmalig gesprek dat bedoeld is om je gedachten te ordenen en beter zicht te krijgen op de volgende stap naar het gelukkiger werken. Voor dit gesprek betaal je in dit geval dus niets. In plaats daarvan kies je ervoor een vriendelijke actie door te geven aan iemand anders. Wanneer en hoe je dat doet is helemaal aan jou!

Ben je geïnteresseerd in een sparringssessie en wil je gebruik maken van deze mogelijkheid? Neem dan contact op en zet daarbij ‘Pay it Forward’ in het onderwerp. Vermeld hierbij ook je telefoonnummer en wanneer je het beste bereikbaar bent. Voordat we een gesprek plannen hebben we eerst kort contact over jouw werksituatie en in hoeverre sparring passend is.

Denk je dat dit echt iets is voor iemand die je kent? Deel het gerust!

Voorwaarden:

– Sparringssessies op pay-it-forward basis vinden plaats in Rotterdam of via skype. (betaalde sessies kunnen ook buiten Rotterdam.)
– Wanneer en hoe jij de vriendelijke actie doorgeeft is helemaal aan jou.
– Kun je niet op een geplande afspraak? Laat dit dan zo snel mogelijk weten. Er zijn andere kandidaten die graag jouw plek willen gebruiken.
– Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend. Het is aan de coach voorbehouden geen sparring toe te kennen.