support voor thuiswerkers

Niet afgeleid worden, productief zijn en bevlogen blijven in het werk is voor veel mensen in normale tijden al een uitdaging. Voor wie nu moet thuiswerken is dit hoogstwaarschijnlijk zeker het geval. Logisch! Datgene waar je op je reguliere werkplek bewust of onbewust op steunt is thuis vaak niet zo makkelijk voorhanden. Daarnaast geven de maatregelen rondom Covid-19 ook thuis extra beperkingen die productiviteit moeilijker maken. 

Thuiswerken is echter bijna altijd wel prettiger, gezonder én effectiever te maken door het doen van een aantal aanpassingen. We kijken daarvoor bijvoorbeeld naar hoe werkers beter kunnen omgaan met de huidige situatie, hoe hulpbronnen beschikbaar kunnen worden gemaakt of beter kunnen worden benut en in hoeverre de structuur en de vorm van het thuiswerken beter kunnen worden aangepast aan de behoefte van de werker.

Voor wie zijn of haar medewerkers wil ondersteunen in het omgaan met deze uitdagingen biedt DEUR 2 verschillende begeleidingsmogelijkheden voor nieuwe thuiswerkers. 

Kies bijvoorbeeld voor de online workshop ‘Effectief & Prettig Thuiswerken’. Deze training geeft tips en inzichten op het gebied van timemanagement toegespitst op de huidige situatie én biedt deelnemers tegelijkertijd de mogelijkheid van elkaar soortgelijke uitdagingen te horen en met elkaar te delen wat werkt. Dit helpt in acceptatie en beweging naar beter.

Naast dit programma zijn er diverse mogelijkheden van lezingen en kortere supportprogramma’s voor groepen tot en met individuele begeleiding. Uiteraard nu allemaal online! 

Meer weten? Neem contact op.