Trainingen, workshops & lezingen

Deur 2 verzorgt diverse lezingen, trainingen en workshops op het gebied van persoonlijke effectiviteit en werkbeleving. Hieronder vindt u in het bijzonder meer informatie over de onderwerpen job crafting (invloed op werkgeluk), timemanagement & zelfmanagement, effectiever en prettiger thuiswerken en de workshop ‘een gezonde dosis lef’.
Interesse in een andere invulling?  In-company trainingen kunnen volledig ontworpen worden naar de specifieke behoefte van de organisatie. Een combinatie met teamcoaching en/of toepassing van ‘appreciative inquiry’ (waarderend onderzoek) is daarbij ook een mogelijkheid.

Ben je als medewerker zelf op zoek naar begeleiding of training? Kijk dan eens bij coaching of vraag naar een training met open inschrijving.

Invloed op werkbeleving
Wilt u zich specifiek richten op een betere werkbeleving of een beter werkklimaat? Deur 2 is gespecialiseerd in invloed op werkbeleving. We koppelen kennis van de positieve psychologie en inzichten uit bedrijfseconomische studies rondom werkgeluk aan persoonsgerichte ontwikkelprogramma’s en workshops.  De werker zelf staat daarin centraal. Gelukkiger werken kun je immers niet opdringen. Het is iets dat een organisatie kan helpen mogelijk te maken en ook iets om als medewerker zelf in te investeren! Een medewerker die zo aan de slag gaat om zelf gelukkiger te kunnen werken, wordt een job crafter, of in het Nederlands, een baanboetseerder genoemd.

workshop of training in ‘Job crafting’
Deur 2 is gespecialiseerd in de begeleiding van job crafting en helpt daarmee professionals gelukkiger en succesvoller te zijn in hun werk.
– Lees hier meer over de workshops ‘Job crafting’.
– Liever een uitgebreider begeleidingsprogramma? Hier vind je meer informatie over het meerdaagse programma.

Timemanagement & Zelfmanagement
Hoe je omgaat met je tijd bepaalt een groot deel van je effectiviteit en je werkbeleving. Daarom verzorgt DEUR 2 voor verschillende organisaties workshops en trainingen rondom het onderwerp timemanagement. Neem contact op voor de mogelijkheden bij uw organisatie.

Een gezonde dosis lef!
Kun je wel een beetje meer lef gebruiken? Of gun je dat je medewerkers toe? Een gezonde dosis lef kun je kweken. Daar leren we je graag meer over in een van onze lezingen of workshops over ‘een gezonde dosis Lef!.