Coachingstraject professionals

Wat is voor jou de beste weg naar je doel? Wat is jouw beste manier om met een bepaald (werk- of werk-privé)probleem om te gaan? Professional coaching geeft je de mogelijkheid deze vragen sneller en beter te beantwoorden. We bepalen wat jouw persoonlijke ontwikkelingsvraag is en werken vervolgens in een resultaatgerichte serie van sessies aan een meetbaar doel. De gesprekken hebben daarbij een positief focus, een vriendelijk karakter en kunnen tegelijkertijd ook scherp en confronterend zijn. De gesprekken worden altijd gevoerd in een veilige setting met mildheid en zonder oordeel. We doen niet aan stempeltjes en labeltjes. Onze sessies draaien om jou. 

De coachsessies worden ondersteund door huiswerkopdrachten en feedbackmomenten via e-mail. Voor uitgebreidere persoonlijke ontwikkelingsvragen is het mogelijk een serie en losse sessies te combineren voor een volledig afgerond begeleidingstraject. 

Kernwoorden: persoonlijke ontwikkeling, werk en werk-privé problematiek, werkbeleving.

Data en tijden
Serie van 4 sessies van 2 uur met opdrachten en tussentijdse begeleiding. Data en tijden op afspraak.

Locatie
We hebben buiten onze vaste gesprekslocatie in Rotterdam toegang tot verschillende coachlocaties in Nederland. Wil je graag buiten de regio Rotterdam afspreken? Neem dan vooraf contact op voor de mogelijkheden op de voor jou gewenste data.