voor coaches

Ontwikkelgroep Coaches Werkbeleving (werkgeluk)

Voor wie?
Voor coaches die zich willen ontwikkelen in het begeleiden op het onderwerp werkbeleving. Een relevante opleiding in professioneel begeleiden is een vereiste. 

Wat doen we?
In een kleine groep werken we aan jouw eigen doelen en leer je tegelijk van de ontwikkeling en de successen van je groepsgenoten. We onderzoeken verschillende thema’s gekoppeld aan werkgeluk, bespreken moeilijkheden in het begeleiden van werkers en hebben ook aandacht voor jouw eigen succes. Wil je liever enkel zitten en luisteren? Dan is deze groep niet voor jou. Natuurlijk leer je over theorieën, werkvormen en modellen die goed werken, maar de kracht van deze ontwikkelgroep zit hem nu juist in het leren van elkaar en met elkaar. We maken daarbij gebruik van diverse onderwijsmethoden, zoals dialogisch leren, en een combinatie van training en intervisie. Daar hoef je overigens niet meteen een ster in te zijn, ook dat mag ontwikkelen. En oké, af en toe zal er een een presentatie zijn, maar die houden we kort, dan blijft het leuk ;). De ontwikkelgroep komt vijf keer per jaar (online) samen en daarnaast weet je elkaar ook te vinden.

Interesse?
Heb je interesse om mee te doen? Neem dan contact op voor meer informatie of meld je direct aan. Als er voldoende kandidaten zijn om een nieuwe groep te starten (min. 4, max. 8 deelnemers) plannen we een vrijblijvende kennismakingsbijeenkomst. Ben je enthousiast, dan schrijf je je na afloop van deze kosteloze bijeenkomst pas definitief in voor de ontwikkelgroep. De kosten voor deelname zijn €120,- per kwartaal.