Kenmerken deur 2

Voor de individuele coaching kenmerkt Deur2 zich door een resultaatgerichte aanpak binnen één afgerond traject. We werken samen aan een gerichte coachvraag en een meetbaar doel. De gesprekken hebben daarbij een positief focus, een vriendelijk karakter en kunnen tegelijkertijd soms ook scherp en confronterend zijn. De gesprekken worden altijd gevoerd in een veilige setting met mildheid en zonder oordeel. We doen niet aan stempeltjes en labeltjes. Onze gesprekken draaien om jou.

Trajecten bij deur 2 omvatten na een intake gewoonlijk zo’n 5 tot 7 coachgesprekken en worden afgerond met een eindgesprek. De trajecten zijn doorgaans intensief en altijd verrassend.

Indien de werkgever als opdrachtgever optreedt, begint het coachingstraject met een driegesprek tussen coach, gecoachte en opdrachtgever. In het verloop van het traject rapporteert de gecoachte zelf zijn of haar vorderingen aan de werkgever en is er indien nodig ook overleg mogelijk met de coach. Ook bij het eindgesprek is de opdrachtgever aanwezig. Zo blijft de gecoachte centraal staan en voorkomen we onaangename verrassingen.